Gucci otvára novú reštauráciu: O kvalitu sa postará trojhviezdičkový Michelin šéfkuchár

Do Európy prichádza Gucci, a to priamo do Florencie. Ak presne neviete, prečo by ste vás mala táto informácia zaujať, pozrite si, kto bude zodpovedný za kvalitné a chutné jedlá.

Talianska luxusná módna značka otvorila svoju prvú reštauráciu v Šanghaji pred takmer tromi rokmi, a aj keď sa v blízkosti jej obchodov nachádzajú kaviarne, skutočnú reštauráciu v Európe otvára po prvýkrát.

Zdroj: Gucci

​Gucci teraz otvára 50-miestnu reštauráciu v rámci nedávno predstaveného nového showroomu Gucci Garden. Nová reštaurácia nebude práve kráľovstvom hamburgerov. Zostavením extravagantného menu reštaurácie Gucci Osteria bol poverený známy Michelin šéfkuchár Massimo Bottura.

​Reštaurácia, ktorá je otvorená počas celého dňa, má výhľad na legendárne námestie Piazza della Signoria, ktorý je porovnateľný s úrovňou kulinárskeho zážitku.  

Zdroj: Gucci

​V reštaurácii môžete ochutnať tortelini Parmigiano Reggiano, tostadu v peruánskom štýle alebo bravčové kotlety a hubové rizoto.

"Reštaurácia pripomína, že Florencia bola vždy kultúrnym mestom, najmä počas renesančného obdobia,"

uviedol Massimo Bottura.

Gucci Garden ponúka okrem výstavnej plochy a reštaurácie bazárový butik a kino.

Zdroj: Gucci

​Keďže nedávno otvoril svoj whisky bar aj známy švajčiarsky výrobca luxusných hodiniek IWC, je celkom možné, že rok 2018 sa ponesie v podobnom duchu.

Zdroj: Robreport