Raw verzia smotanovo-ovocného poháru je na leto ako stvorená
V spolupráci so spoločnosťou PurePure vám každý týždeň prinášame nový recept na rýchle, 100 percentne prírodné, chutné kulinárske vychytávky a verte, že sa budete cítiť a aj vyzerať lepšie.
Cez letné horúčavy ťa tento jednoduchý a rýchly dezert zasýti a určite poteší tvoje chuťové kanáliky.
Zloženie:
- 100g kešu orieškov natural
- 80g agáve sirupu
- 1 citrón
- 60g mrazeného lesného ovocia
- 2 broskyne
- 20g sušeného ovocia (marhule, broskyne)
- 1dl vody
Doba prípravy: 5 min
Počet porcií: 2
Príprava:
Deň pred prípravou kešu oriešky dobre prepláchneme a vložíme do nádoby s vodou, uložíme ich do chladničky. Na druhý deň ich opäť dobre prepláchneme. Odšťavený citrón, kešu oriešky, agáve sirup a vodu mixujeme v mixéri do hladka. Mrazené lesné ovocie uložíme na dno pohára ako prvé poschodie, nalejeme krém a pokračujeme ľubovoľne v nanášaní ďalších poschodí pomocou krému a ovocia. Dozdobíme sušeným ovocím, mrazeným ovocím a mätou.
Skladujeme v chladničke.