Zdá sa vám, že raw strava nie je nič pre pravých chlapov? Ukážeme vám, ako veľmi sa mýlite!

V spolupráci so spoločnosťou PurePure vám každý týždeň prinášame nový recept na rýchle, 100 percentne prírodné, chutné kulinárske vychytávky a verte, že sa budete cítiť a aj vyzerať lepšie.    

Nie ste prvý, kto sa dušuje, že si tento rok konečne vyformuje telo Adonisa, ale ani jediný, kto na to hneď s druhým tanierom novoročnej kapustnice zabudne. Celé je to o strave. Môžete byť vo fitku dňom i nocou, kým nezmeníte svoje stravovacie návyky, tehličky nebudú. Začnime pekne od raňajok. Čo tak vysadiť párky či pagáče a vyskúšať niečo zdravšie? Poďakuje sa vám nielen váš žalúdok, ale aj srdce.

Zloženie:

  • 150g mandľová vláknina
  • 1 čajová lyžička kurkumy
  • korenie
  • soľ
  • strúčik cesnaku
  • sezam
  • cherry paradajky
  • pažítka
  • mäta

Príprava:

Po mandľovom kakau, ktoré sme si pripravili minulý týždeň, nám zostala mandľová vláknina – rozumej pretlačené zvyšky mandlí. Vezmeme si väčšiu misku, vložíme do nej mandľovú vlákninu, cez lis pretlačíme strúčik cesnaku. Ak vám cesnaková aróma nevadí, pokojne aj dva. Pridáme soľ, korenie, kurkumu, sezam. Dobre premiešame a pridáme cherry paradajky s pažítkou. Jemne premiešame a máme pripravenú skvelú pomazánku. Dozdobíme mätou. Skladujeme v chlade, trvanlivosť 48 hodín.

Pozrite si galériu

Zdroj: PurePure