Nebude to prvý Mustang, ktorý sa dostane do garáže Kena Blocka, a nie je to ani najpopulárnejšia séria svojho druhu, napriek tomu sme nadšení, čo z neho Gymkhana vytiahne.

Naposledy sme o Kenovi Blockovi počuli, keď lietal po púšti s terénnym autom s elektrickým pohonom. To, samozrejme, neznamená, že sa vzdal benzínového pohonu, a najlepším dôkazom je plán jeho ďalšieho vozidla, ktorý nedávno predviedol. Profesionálny jazdec rely v tíme Monster World Rally Team zaparkuje do svojej garáže ďalší Mustang.

Hoonicorn, ktorý sa objavil vo viacerých videách, bol Mustang z roku 1965 a ďalšie vozidlo s názvom Hoonifox je založené na najmenej známej sérii predstavenej v roku 1979. Zatiaľ ukázali len návrhy, ale aj to o ňom vypovedá dosť veľa.

Na svedomí ho má Ash Thorp, ktorý si vysníval auto v novom filme Batmana v hlavnej úlohe s Robertom Pattinsonom.

Musíme priznať, že sa nám naozaj páči!

Pozrite si galériu

​Ken Block tvrdí, že jeho ďalšie video bude v štýle Miami Vice a Mustang z osemdesiatych rokov bude na to ideálny. Hranatá karoséria sa dôkladne rozšírila, jej tvar sa inšpiroval okrem iného aj pretekárskym autom, s ktorým štartovali ešte v DTM. Nemôžeme sa dočkať, až uvidíme, čo z neho dokáže v ďalšej časti Gymkhana vykúzliť.

O farbe sa zatiaľ nerozhodlo, ale v bielom prevedení bude perfektný:

Pozrite si galériu

​Ken Block v tomto videu predstavuje ďalšie farby:

Zdroj: YouTube