JBL Boombox sa považuje už niekoľko rokov za jeden z najlepších prenosných reproduktorov, ak chcete veľký výkon a výrazné basy. Prvá generácia prišla na trh už pred pár rokmi.

Tento rok dostal Boombox svojho nástupcu, ktorý sa logicky volá JBL Boombox 2. Jeho určenie zostáva stále rovnaké, JBL tvrdí, že poskytuje najhlasnejší zvuk označovaný firemným názvom "Original Pro Sound". A hlasitosť JBL, samozrejme, kombinuje s "monštróznymi" basmi. To všetko zvláda celých 24 hodín a cez vstavanú 10 000 mAh batériu možno nabíjať aj váš smartphone. Nabíjanie veľkej batérie trvá 6,5 hodiny.

Okrem toho, ide o poriadne odolný prístroj. Ak sa počas tanca príliš odviažete, a napríklad potknete a spadnete aj s Boomboxom do vody, nič sa nestane, certifikácia IPX7 sľubuje, že

zvládne pod vodou až 30 minút.

Takže nebude vadiť, keď 5,9 kg "drobčeka" s rozmermi 48 x 20 x 26 cm budete chvíľku z vody loviť.

Vylepšené je aj držadlo na prenášanie, JBL uvádza, že boli použité najkvalitnejšie materiály, aby reproduktor bez problémov dlhodobo vydržal hlasitú reprodukciu a vibrácie, ktoré silné basy sprevádza.

Udávaný výkon je 2x 40 W pri napájaní zo siete a 2x 30 W pri prevádzke na batérie. Ak by pre vás bol výkon malý, tak JBL podporuje PartyBoost, keď ho možno prepojiť s ďalšími reproduktormi od JBL. Uvádzaný frekvenčný rozsah je realistických 50 Hz až 20 000 Hz. Boombox 2 je osadený dvojicou 20 mm výškových meničov a dvojicou 10 cm basových meničov. Prepojenie je cez Bluetooth 5.1, alebo možno využiť klasický analógový vstup cez jack 3,5 mm.

Oficiálna cena je 459 eur.

Zdroj: CNC