Veľké prenosné "párty" reproduktory sú v kurze, a tak Ultimate Ears pridáva do svojej ponuky ďalšieho "drobčeka". Má ponúknuť predovšetkým masívne a extrémne basy.

Veľkosť reproduktora je 364 x 190 x 190 mm a váži 5,9 kg. Na vstavanú batériu má zvládnuť 24 hodín reprodukcie, takže by bez problémov mal utiahnuť poriadnu párty, ktorá sa "trochu" pretiahne. Udávaný frekvenčný rozsah je 45 Hz až 20 000 Hz, takže aj podľa parametrov ponúkne nižšie basy, udávaný maximálny akustický tlak je 100 dB, čo je dosť, ale na hluchotu to nie je.

Zdroj: Ultimateears

​Ultimate Ears Hyperboom je osadený dvojicou 4,5" basových meničov, dvojicou 1" výškových meničov, o posilnenie basov sa potom starajú ešte dva pasívne žiariče s rozmermi 190 mm x 89 mm.

Zdroj: Ultimateears

​O zdroj zvuku sa starajú dve Bluetooth, nechýba ale analógový vstup a prekvapivo ani digitálny optický. Na hornej strane je potom ovládanie hlasitosti, dotykové ovládanie reprodukcie a adaptívne mikrofón. O nastavenie zvuku sa postará aj aplikácia, nechýba ekvalizér pre úpravu zvuku, či výstup pre pripojenie a nabíjanie mobilu. Aby divoký večierok reproduktor prežil, nesmie chýbať ani odolnosť proti vode podľa certifikácie IPX4.

Zdroj: Ultimateears

​Ultimate Ears Hyperboom má oficiálnu cenu 399 USD.