Nový program AbemaTV nazvaný Full Moon Lovers bude dokumentovať snahy japonského miliardára Jusaka Maezawu o nájdení životnej partnerky. Tá by 44-ročného podnikateľa mala sprevádzať na jeho plánovanej ceste okolo Mesiaca.

"S touto budúcou partnerkou chcem vykričať našu lásku a svetový mier z vesmíru," uvádza Maezawa na webových stránkach show.

Zakladateľ módnej maloobchodnej internetovej stránky Zozotown sa chystá k našej prirodzenej družici vyraziť v roku 2023 a to na palube kozmickej lode SpaceX. Podľa dostupných informácií pôjde o prvého komerčného pasažiera spomínanej spoločnosti.

Priateľka aj umelci

V septembri 2018 Maezawa oznámil, že so sebou chce vziať 6 až 8 umelcov. Teraz to ale vyzerá, že jedno z týchto miest nakoniec pripadne žene, ktorú nájde vo Full Moon Lovers.

Záujemkyne o účasť sa môžu prihlásiť do 17. januára. S tými najsľubnejšími následne Jusaku bude randiť, pričom konečné rozhodnutie vraj padne do konca marca.

Pre úplnosť dodajme, že základné požiadavky sú pomerne jednoduché: vek nad 20 rokov, bystrá a pozitívna osobnosť a, samozrejme, túžba cestovať do vesmíru.

Zdroj: CNC