Spoločnosť Sony prišla na veľtrh CES 2020 s najväčším prekvapením: predstavila Sony Vision-S, vlastné elektrické koncepčné vozidlo.

Viac než produkt určený pre trhy je to skôr PR-bomba, ktorá demonštruje silné stránky spoločnosti. Prototyp je vybavený 33 rôznymi senzormi, ktoré nepretržite monitorujú dianie vo vonkajšom svete, ako aj vo vnútri vozidla. Vision-S je skutočný širokouhlý sen, ktorý je vždy online, rozpoznáva ľudí a je vybavený 360-stupňovým zvukovým systémom, nech už to znamená čokoľvek.

Zdroj: Sony
​Interiér vám dáva úžasný high-tech pocit.

Zdroj navrhla spoločnosť Magna a Sony tvrdí, že ten istý systém bude neskôr schopný s minimálnymi zmenami schopný riadiť aj SUV. Konštrukcia je väčšinou založená na modeloch Porsche, ale nebudeme sa s vami hádať, ak v nej budete vidieť niečo iné.

Zdroj: Sony

​Generálny riaditeľ Sony Kenichiro Yoshida zdôraznil, že jeho spoločnosť je odhodlaná pre budúcnosť motorizmu, ale na konferencii neodpovedal na otázky, takže nevieme, kedy plánujú na trh uviesť vlastný elektrický automobil ... ak sa to niekedy stane.

Pozrite si oficiálne fotografie Vision-S:

Pozrite si galériu

​Na YouTube boli nahraté ďalšie dva videozáznamy automobilu.

Dúfame, že sa o tomto vzrušujúcom projekte dozvieme viac!

Zdroj: YouTube