Vyzerá ako bojové vozidlo budúcnosti, aj keď je určené na civilné používanie. Môžete si ho objednať aj v obrnenej verzii s motorom V8 s výkonom 1000 koní. Teraz sa objavila najnovšia séria, ktorá nič nestráca na svojom štýle.

Nemohli mu dať lepšie meno, off-road Rezvani Motors vyzerá skutočne ako futuristické vojenské vozidlo. Základom Tanku je nová generácia Jeep Wrangler, aj preto bol teraz vynovený. Ponecháva si však svoj brutálny vzhľad s terénnymi pneumatikami, strešnými svetlami a matnou šedou farbou, ktorá ho odlišuje od iných luxusných SUV.

Zdroj: Rezvani

​Základný model je poháňaný benzínovým motorom V6 s objemom 3,6 litra a výkonom 285 koní a dodáva sa aj ako trojlitrový diesel s rovnakou kapacitou. Lepšie sa ale hodí pre motor s objemom 6,4 litra V8 s výkonom 500 koní. Rezvani predstavil aj špičkový model Tank X.

Demon V8 je vybavený 6,2-litrovým preplňovaným motorom V8 s približne 1 000 koňmi a krútiacim momentom 1180 Nm.
Zdroj: Rezvani

​Má kožené sedadlá a 7,9 palcový dotykový displej so zrkadlením obrazovky, ale Military Edition je ešte zaujímavejší. Je totiž vybavený

termokamerou, kevlarovým pancierovaním, nepriestrelným sklom a pneumatikami odolnými voči prepichnutiu.

Novinkou je ochrana, ktorá chráni palubnú elektroniku pred elektromagnetickým útokom.

Pozrite si galériu

​Tank s dĺžkou 4,83 m, šírkou 2,13 m a dvojmetrovou výškou s pohonom všetkých kolies, váži aj prázdny dve tony a s pohonom na všetky štyri je oveľa drahší ako Jeep.

Základná cena je 155 tisíc dolárov, za 295 tisíc už môžete pred apokalypsou unikať na Military Edition a za Tank X zaplatíte 349 tisíc dolárov.

Zdroj: Rezvani