DeLorean sa navždy zapísal do histórie ako automobil filmu Návrat do budúcnosti, aj keď doktor Brown mohol stroj času pokojne vyrobiť z Mercedesu, alebo chladničky. Teraz vám ukážeme, ako by sa jeho úlohy zhostila Tesla Roadster.

V roku 1984 dali Universal Studios požehnanie filmu Návrat do budúcnosti, v ktorom doktor Emmett Brown vynašiel cestovanie v čase. Podľa pôvodných plánov mal byť stroj času postavený z chladničky, ale Robert Zemeckis sa obával, že desiatky detí by sa pod vplyvom filmu zatvárali do chladničiek, a preto sa radšej rozhodol pre auto.

1955 Mercedes Benz 300 SL Gullwing 38 Zdroj: Wikimedia
Prvotnou myšlienkou bol Mercedes 300 SL, ktorý mohol byť v 50. rokoch vďaka svojim nahor vyklápacím dverám vnímaný ako mimozemský,

ale rýchlo zistili, že budú potrebovať viac modelov, ktoré mali obetovať počas nakrúcania, takže by pohltil obrovské množstvo financií. Druhý nápad s DeLoreanom bol cenovo oveľa dostupnejší a zvyšok už poznáte.

Pozrite si galériu

​Niet pochýb o tom, že ak by dnes nakrúcali Návrat do budúcnosti, určite by bol stroj času postavený z Tesly.

Grafik spoločnosti Charlie Automotive si to nielen predstavil, ale tiež ukázal, ako by takýto Roadster vyzeral. Výsledok je jednoducho impozantný.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CHARLIE AUTOMOTIVE (@charlieautomotive),

Pozrite si galériu

Zdroj: Teslarati