Ak Triumph predstaví nový motocykel, mali by ste mu venovať pozornosť. Najnovšia generácia Rocket 3, okrem toho, že vyzerá fantasticky, je tiež považovaná za najsilnejší motocykel značky s trojvalcom s objemom 2,5 litra.

Značku Triumph poznáme predovšetkým vďaka jej retro štýlu a moderným technológiám. Jej najnovší model je rovnako vynikajúci. Pätnásťročný Rocket 3 bol úžasný vďaka svojmu 2,3-litrovému motoru a jeho najnovšia séria má ešte väčší 2,5-litrový trojvalec, ktorý je považovaný za najsilnejší motor značky Triumph.

Rekordný 2458 cc motor v Rocket 3 je schopný presne 170 konských síl, čo je najviac v histórii značky Triumph,

a krútiaci moment 221 Nm je najvyšší u všetkých sériových motorov. Je tiež ľahší ako 40 kg, čo je zásluhou hliníkových rámov a karbónových profilov.

Pozrite si galériu

Čierny Triumph s LED svetlometom je ovládateľnejší ako si myslíte,

okrem bŕzd Brembo a nastaviteľným odpružením Showa je Rocket 3 vybavený tiež antiblokovacím systémom ABS a systémom regulácie prešmykovania kolies ASR, ktorý možno použiť v štyroch rôznych režimoch, aby ste si bezpečne našli tie najlepšie podmienky na jazdenie.

Výbava Rocket 3 je rovnako skvelá,

vrátane bezkľúčového štartu, tempomatu, monitora tlaku gumy, nabíjačky USB, navigácie Google na farebnom TFT displeji a pomocou Triumphu môžete ovládať dokonca svoje GoPro. Najnovšia britská pýcha vychádza v limitovanom počte 750 kusov.

Zdroj: Triumph