PowerMax P18K Pro je skôr batéria, na ktorú prirobili chytrý telefón.

Priemerný telefón s kapacitou batérie medzi 3000 mAh a 4000 mAh, vydrží v prevádzke asi deň. Energizer teraz predstavil PowerMax P18K Pro s 18 000 mAh batériou.

O zariadení by sme mohli hovoriť ako o powerbanke, ku ktorej bol na prednú stranu nalepený smartfón. Displej 6,2" ponúkne rozlíšenie Full HD + a pomer strán 18:9, duálna selfie kamera sa vysúva z hornej hrany, ktorá vzbudzuje dojem, ako by v nej bol vsadený infraport. V kovovom tele je totiž umiestnený plastový polopriehľadný obdĺžnik. Na chrbte je pripravený trojitý fotoaparát.

Batériu s kapacitou 18 000 mAh môžete káblom nabíjať zrýchlene, ale počkáte si pekných pár hodín. Ako uviedol hovorca spoločnosti Energizer:

z nuly na maximum ho dokáže nabiť za 8 hodín.

Smartphone pôjde do predaja s MediaTek Helio P70, 6GB RAM a 128GB pamäťou. A, keby ste chceli, môžete do tejto "tehly" vložiť druhú SIM alebo až 128GB microSD kartu.

A či sa ho oplatí zabezpečiť? Ak vám prekáža, že dnešné telefóny vydržia v prevádzke sotva jeden deň a nebude vám prekážať vláčiť so sebou telefón s hrúbkou 1,8 centimetra (čo je zhruba trojnásobok klasických telefónov), môže byť od júna váš.

Nubia predstavila ohybný telefón na zápästie

Kým všetci ohýbajú tablety a smartfóny, Nubia sa rozhodla ohnúť hodinky. Z konceptu sa po dvoch rokoch stane bežne dostupné zariadenie.

Zdroj: CNC