Už je to päť rokov, čo Samsung na svojej prezentačnej akcii prekvapil vtipnou reklamou na telefóny s ohybným displejom, ale doteraz sme sa ich nedočkali. Ale už sa asi niečo chystá, pretože šéf firmy D.J. Koh sa o rozkladacom zariadení rozhovoril počas prezentácie nového telefónu Samsung Galaxy A9.

​Už je to päť rokov, čo Samsung na svojej prezentačnej akcii prekvapil vtipnou reklamou na telefóny s ohybným displejom, ale doteraz sme sa ich nedočkali. Ale už sa asi niečo chystá, pretože šéf firmy D.J. Koh sa o rozkladacom zariadení rozhovoril počas prezentácie nového telefónu Samsung Galaxy A9.

"Až prinesieme na trh náš rozkladací telefón, musí mať pre zákazníkov praktický úžitok," nechal sa počuť Koh.

"Pokiaľ nebude užívateľský zážitok dosahovať požadovaných kvalít, takýto produkt na trhu nechcem."

Podľa Koha nepôjde len o ďalší vtip, po ktorom sa počas roka zľahne zem. Pôjde o prepracovaný tablet s výkonným hardvérom a šikovným multitaskingom, ktorý ale budete môcť v prípade potreby zložiť do rozmerov klasického smartfónu a schovať do vrecka. V zásade tak pôjde o dve zariadenia v jednom.

Samsung pracuje na ohybných displejoch a telefónoch už veľmi dlhú dobu a všetky indície poslednej doby naznačujú, že je predstavenie prvého takéhoto zariadenia blízko. Sám Koh uviedol, že by sa malo objaviť na trhu ešte do konca tohto roka. My tipujeme konferenciu Samsungu plánovanú na november.

Samsung vynašiel neviditeľný televízor

Nenapadlo vám po tom, čo ste si kúpili obrovský televízor so 4K rozlíšením, že by možno nebolo zlé, keby nezakrýval ten pekný kvetinový vzor tapiet? Samsung napadlo to isté, preto vo svojich televízoroch zabudovali Ambient Mode, ktorý váš prístroj dokonale spriehľadní.

Zdroj: CNC