Dizajnéri spoločnosti Quinny prišli s kočíkom, vďaka ktorému bude cesta do obchodu s vašim dieťaťom absolútna bomba. Ich zábavná, futuristická konštrukcia Longboard Stroller, umožňuje rodičom zobrať svoje deti na detské ihrisko, do práce alebo školy, pomocou skejtovania.

Rodičovstvo už nie je to, čo bývalo, pretože rodičia si dnes naďalej užívajú mnohé z vecí, ktoré robili ako 20-roční. Zdá sa, že spoločnosť Quinny chce, aby sa rodičia vrátili do čias, keď jazdili na skejtoch, ale zároveň stále trávili čas so svojimi deťmi.

Kombináciou rôznych bezpečnostných prvkov vrátane nárazníka a ručnej brzdy pre optimálne ovládanie sa longboard stáva praktickým a zábavným prostriedkom na jazdu mestom.

Pozrite si galériu

​Longboard Stroller, podobne ako všetky ostatné moderné detské kočíky má jednoduchý sklopný systém, čo znamená, že hneď ako dorazíte do cieľa, ho môžete poskladať, aby ste ho nemuseli so sebou prácne vláčiť.

Skvelý dopravný prostriedok je určený predovšetkým obyvateľom miest, ktorí hľadajú nový spôsob, ako sa dostať z bodu A do bodu B aj so svojimi malými deťmi, pre ktoré to bude rovnaká zábava, ako pre ich rodičov.

Získať ho môžete na webovej stránke spoločnosti Quinny.

CanguRo: Japonská robotická trojkolka a autonómny pomocník

Japonci prišli s ďalším zaujímavým kúskom chytrej elektroniky. Ide o robotickú trojkolku, ktorá je schopná sa sama pohybovať, a autonómneho pomocníka v jednom. Projekt dostal názov CanguRo.

Zdroj: Quinny