Najnovší produkt, ktorý vznikol spoluprácou dvoch gigantov známych svojimi reproduktormi a legendárnymi vozidlami, je charakteristický elegantným dizajnom a živým zvukom svojich slúchadiel.

​Ak sa Porsche Design do niečoho pustí, výsledok je väčšinou vzrušujúci. Spomeňte si napríklad na bezdrôtový reproduktor, ktorý pripomína výfuk 911-ky, alebo dizajnový smartfón inšpirovaný rýchlosťou.

Teraz v spolupráci so svetoznámym výrobcom reproduktorov Kent Engineering & Foundry (KEF) vytvorili bezdrôtové slúchadlá vytvárajúce efekt živej hudby.
Zdroj: KEF

​​A to doslova, pretože špeciálne upravené Space One boli vyrobené pomocou technológie potláčania hluku, ktorý filtrujú takým spôsobom, aby nešiel na úkor kvalitného, krištáľovo čistého zvuku.

Pozrite si galériu

​​Nepretržité používanie funkcie potláčania hluku, síce ide na úkor výdrže batérie, ktorá je tým pádom o niečo nižšia, ale na jedno nabitie vydržia v prevádzke až tridsať hodín (s vypnutím tejto funkcie je životnosť slúchadiel, samozrejme, oveľa dlhšia).

Komfortné mušle z pamäťovej peny z nich robia ideálneho spoločníka na cestách.
Zdroj: KEF

​​Za bezdrôtové pripojenie je zodpovedný modul aptX Bluetooth 4.1, samotné zariadenie je riadené tlačidlami na vonkajšej strane a v prípade potreby, môžete prijímať a iniciovať hovory.

Ľahko sa čistia a skladujú a za cenu 300 libier môžu byť vaše.

Keď sa štýl a kvalita navždy spoja: Slúchadlá Denon AH-D7200

Niekedy máte jednoducho chuť počúvať hudbu sám, bez prítomnosti druhých. K tomu je najlepšie mať k dispozícii slúchadlá, ale ako vo všetkom, aj tu sa nachádzajú hráči prvej ligy.

Zdroj: KEF