Kalifornská digitálna výrobná spoločnosť Hackrod plánuje ponúknuť zákazníkom šablóny automobilov alebo prijímať ich vlastné nápady, aby si navrhli a vytlačili svoje vysnívané vozidlo s podporou najmodernejšej technológie.

​Riešenia spoločnosti Hackrod zvládnu všetko od získania komponentov až po integráciu hardvéru. Zákazníci budú priebežne informovaní o výrobnom procese a budú sledovať, ako sa ich autá snov rodia vo virtuálnej realite. Pred začatím výroby môžu dokonca testovať auto v simulátore videohier. Na samom konci výrobného procesu sú objednané súčiastky a auto je poskladané pred samotnými očami zákazníka.

Pozrite si galériu

​​Hackrod tvrdo pracuje na dosiahnutí svojho cieľa a momentálne vyrába prvý prototyp, veľkolepý La Bandita Speedster. Je to prvý automobil na svete, ktorý bol navrhnutý 3D a môžete si ho objednať na ich webovej stránke.

Rodinný dom za jediný deň: Vytlačili ho na 3D tlačiarni

Postaviť bývanie pre rodinu tvrá mesiace, niekedy dokonca roky. Vždy to ale neplatí. V niektorých prípadoch sa môžete zabývať za len 24 hodín od začiatku stavebných prác.

Zdroj: Hackrod