Aby sa vám na mobile hralo lepšie, môžete si kúpiť zaujímavý doplnok, ktorý smartfón premení do hernej konzole.

Len málo majiteľov inteligentných telefónov sa môže pochváliť tým, že na svojom smartfóne nikdy nevyskúšali nejakú hru. Dotykový displej je pre väčšinu aplikácií postačujúci, existuje však niekoľko hier, ktoré si konzolové ovládanie priamo pýta.

Zariadenie GamePad a aplikácia Mobile Console obohacujú herný svet inteligentných telefónov a tabletofónov o funkcie ovládania herných konzol. Do odolného rámu môžete vložiť mobilné zariadenia o veľkosti od 4 do 6,3 palcov. Spárovanie prebieha prostredníctvom Bluetooth rozhrania a pri zariadeniach s operačným systémom Android 4.3 (napr. GALAXY Note 3, S4, Note II a S III) je umožnené aj jednoduchšie prepojenie gamepadu pomocou technológie NFC.

Zdroj: Samsung

Telefón môžete prepojiť aj s televíziou a vychutnať si svoje hranie na veľkej obrazovke. Aplikácia Mobile Console ponúka hry z kategórií závodov, strieľačiek, športových hier aj akčných titulov. Medzi podporované tituly patrí napríklad Need for Speed Most Wanted, Modern Combat 4, Virtua Tennis alebo Gangstar Vegas. Rozmery zariadenia sú 138 x 86 x 32 mm a hmotnosť 195 g, predáva sa približne za 70 eur.

Zdroj: Samsung