Sex, drogy a nespútaná zábava: Unikátny pohľad do zákulisia čínskych nočných podnikov

Ukrajinec Sergej Melničenko sa v roku 2015 presťahoval do Hongkongu, kde sa začal živiť ako model a tanečník. Táto práca ho zaviedla aj do jedného z nočných klubov, kde objavil svet, o ktorom dovtedy ani netušil, že existuje. Zároveň ho táto skúsenosť premenila aj na fotografa.

"Náš klub bol vlastne veľký bar s pódiom. Nechodilo sa sem tancovať, ľudia skôr chodili za zábavou a mnoho z nich aj za sexom," opisuje Melničenko podnik, v ktorom pracoval. V jeho zákulisí však svojím vlastným životom žije úplne iný svet, než ten, ktorý vidia bežní návštevníci na javisku.

V šatniach sa prezliekajú transvestiti, po chodbách sa v nočných hodinách potulujú opití účinkujúci. Do zákulisia smú aj špeciálni hostia, ktorí sú ochotní si priplatiť a ktorí bývajú často tiež zjavne spoločensky unavení. Dievčatá tu, samozrejme, ponúkajú aj sex a to niekedy v pomerne neobvyklých podobách, napríklad vo vani plnej alkoholu.

​Počas svojho pôsobenia v tomto undergrounde nočnej zábavy nafotil Melničenko sériu, ktorú nazval "Za scénou" a ktorá detailne dokumentuje spôsob nočnej zábavy v niektorých čínskych kluboch.

Pozrite si galériu

Zdroj: CNC