Práca snov: Milionár hľadá niekoho, kto s ním bude cestovať po svete a fotiť ho

Chceli by ste cestovať po svete a dostávať za to zaplatené? Potom máte jedinečnú príležitosť! Milionár Matthew Lepre (27) rozširuje tím a potrebuje niekoho, kto s ním bude lietať okolo sveta a fotiť ho. Stačí, aby ste mali oko na fotografovanie, platný cestovný pas a vášeň pre cestovanie. Lepre, ktorý zbohatol podnikaním cez internet, na svojom budúcom fotografovi nehodlá šetriť a ponúka rozprávkový plat.

Matthew Lepre je milionár, ktorý často a rád cestuje po svete a býva v luxusných hoteloch. Jeho detstvo ale rozprávkové vôbec nebolo. Rodák z Austrálie vyrastal so svojou mamou, ktorá mala sotva na jedlo a často boli závislí na pomoci od Armády spásy. Matthew šiel neskôr študovať za zubára a popri štúdiu sa rozhodol pracovať.

Predával tovar na sociálnej sieti Facebook. Podnikanie šlo na jeho prekvapenie dobre a nakoniec sa teda rozhodol, že skončí so školou a bude sa tomu venovať naplno. Netrvalo dlho a založil firmu, ktorá my zarába milióny. Dnes 27-ročnému podnikateľovi mesačne na účte pristane 66 tisíc libier.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Lepre (@matthewlepre),

"Počas posledných rokov som zvládal rozšíriť svoje podnikanie, zatiaľ čo som cestoval do Spojených arabských emirátov, Indonézie, USA, Talianska, Francúzska, Španielska, Švajčiarska a Thajska a doteraz som sa spoliehal na svojho najlepšieho priateľa, že so mnou bude, aby urobil fotky," uviedol Matthew s tým, že žiaľ teraz musí hľadať nového zamestnanca, ktorý by robil fotografie na jeho cestách.

"Moje podnikanie sa rýchlo rozširuje a potrebujem, aby môj kamarát Mitch pracoval na niečom inom, tak sa pozeráme po niekom, kto by ho zastúpil," povedal s tým, že hľadá niekoho s vášňou pre cestovanie. Dotyčná osoba musí mať platný pas, byť flexibilná a musí vedieť veľmi dobre fotografovať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Lepre (@matthewlepre),

Matthew má na sociálnej sieti Instagram viac ako 180 tisíc sledovateľov, ktorých si získal vďaka obrázkom zo svojich ciest. Fotograf musí byť Matthewovi neustále k dispozícií. Podnikateľ mu bude hradiť náklady na cestu a ubytovanie v destináciách. K tomu ponúka rozprávkový plat. Svojmu osobnému fotografovi dáva 28 500 libier ročne.

Pozrite si galériu

Zdroj: CNC