Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nakrúcali tu Jamesa Bonda aj Pirátov z Karibiku: Ostrovný raj nikto nechce
Zdielať na
BOND

Nakrúcali tu Jamesa Bonda aj Pirátov z Karibiku: Ostrovný raj nikto nechce

Zdroj: Twitter

Máte voľných 85 miliónov dolárov? Nemiestna otázka, že? Každopádne pokiaľ disponujete takou čiastkou, môžete si kúpiť romantický ostrov na Bahamách.

Little Pipe Cay je najdrahším ostrovom na predaj v ponuke súkromných rezortov na Bahamách. K dispozícií je za 85 miliónov dolárov.

Facebook

​Na ostrove je kostol a šesť obytných bungalovov s deviatimi spálňami. Little Pipe Cay s rozlohou 15 hektárov ponúka, samozrejme, aj niekoľko kotvísk pre veľké jachty a jedno prístavné mólo. K tomu tropickú vegetáciu, romantické pláže a dokola čisté more.

Piráti aj Bond...

Je to tak atraktívna lokalita, že si ju v minulosti vybrali na nakrúcanie aj filmoví producenti. Nakrúcali sa tu napríklad scény z Jamesa Bonda alebo Pirátov z Karibiku. Žiadna pravidelná linka tam nelieta, najdostupnejšia je doprava hydroplánom zo 110 kilometrov vzdialeného medzinárodného letiska v Nassau.

Facebook

​Nádherný ostrov a vzdialenosť len 435 kilometrov z Miami. Napriek tomu je v ponuke realitných kancelárií už vyše roka a stále je voľná. Žeby odrádzala tá cena?