Pomiatla sa? Čo to do nej vošlo? To nikto nevie. Je ale nad slnko jasnejšie, že s touto pobláznenou blondínou, ktorá rozpútala pri bazéne hotelu Piscis v dovolenkovom letovisku San Antonio na španielskej Ibize hotové peklo, by ste v rovnakom zariadení ubytovaní byť nechceli.

Na sebe mala len bikini, v sebe rozhorčenie celého vojnového pluku. Potetovaná blondína začala z ničoho nič besnieť, zúriť a rozčuľovať sa pri hotelovom bazéne. Jej vystrájaniu pritom nikto nedal podnet.

Plavčík sa jej radšej vyhol

Keď išiel okolo vody plavčík, vzal si len batoh a nezasahoval. Žena hádzala do bazénu lehátka aj stoly. Z hotela na ňu ľudia pokrikovali, nech vo svojom počínaní pokračuje a potleskom a pískaním ju povzbudzovali.

Ponúka sa myšlienka, že zúrivá žena bola opitá, čo sa pri konzumácii alkoholu na slnku stane raz-dva. Alebo že bola pod vplyvom zakázaných drog. Na prekvapenie všetkých to ale podľa svedkov nebol tento prípad. Chytil ju proste len amok.

Z hotela blondínu vyhodili

Hovorca spoločnosti Playasol Ibiza Hotels, ktorá hotel vlastní, potvrdil, že okrem besnenia blondíny u nich skutočne došlo. Nikto ale nebol zranený a okrem plastového nábytku, ktorý skončil pod vodou, nedošlo k žiadnej väčšej škode.

"Išlo o ojedinelý incident, ktorý viedol k jej vylúčeniu z hotela, pretože porušila jeho pravidlá," uviedol. Temperamentná žena sa po vyhodení z hotela najskôr upokojila a odišla v pokoji. "Políciu sme nevolali," uzavrel hovorca.

Zdroj: CNC