Brigáda snov: Hľadá sa dobrovoľník, ktorý by precestoval USA a ochutnával grilované rebierka

Americká firma vyrábajúca alobalové fólie Reynolds Wrap na svojich stránkach inzeruje brigádu snov. Hľadá niekoho, kto by sa "obetoval", počas dvoch týždňov precestoval Spojené štáty a ochutnával grilované rebierka. Úlohou brigádnika bude určiť, kde pripravujú tie najchutnejšie. Za svoju snahu dostane tučnú odmenu 10 tisíc dolárov.

Letná grilovacia sezóna sa oficiálne začala, špecialitou amerického barbecue sú bez debaty rebierka, firma Reynolds Wrap chce tento rok zistiť, v ktorej časti USA sa robia tie najchutnejšie a najšťavnetejšie. Spoločnosť sa preto rozhodla si najať pracovníka, ktorý by všetky štáty obišiel a mäso ochutnal. Brigáda potrvá dva týždne, brigádnik dostane vždy odmenu vždy na konci týždňa 5000 dolárov.

"Ak vám nevadí dostávať zaplatené za ochutnávanie tých najlahodnejších grilovaných rebierok, zdieľanie závideniahodných záberov jedla a každý deň zaspávať s vidinou ďalších rebierok, je táto brigáda práve pre vás. Staňte sa budúcim grilovacím expertom pre Reynolds Wrap," láka spoločnosť.

Firma zaplatí cestu aj ubytovanie

Vybraná osoba sa na cestu naprieč USA vydá v prvom týždni v auguste. Okrem ochutnávania bude mať brigádnik za úlohu fotiť si rebierka, dokumentovať grilovacie techniky v danom štáte a následne toto všetko pridávať na sociálne siete spoločnosti aj jej oficiálny web.

Reynolds Wrap svojmu pracovníkovi zaplatí nielen cestu, ale aj ubytovanie, brigádnik si navyše so sebou bude môcť vziať jedného hosťa. Záujemcovia o prácu musia k prihláške dodať nielen životopis a motivačný list, ale aj fotku toho, ako grilujú svoju obľúbenú pochúťku.

Zdroj: CNC