Exotický Dubaj sa chce v letných mesiacoch ukázať ako atraktívna destinácia, ktorej návštevu si môžu dovoliť aj tí, pre ktorých je inak v hlavnej zimnej sezóne horšie dostupný. Ponúka preto rôzne zľavy, od vstupov na atrakcie, cez reštaurácie po ubytovanie. Aj napriek vyšším teplotám v nadchádzajúcich mesiacoch si tak môžete užiť návštevu ikonických miest za veľmi výhodné ceny.

Stopover pass - zľavy na atrakciách

Takzvaný Dubai stopover pass je určený hlavne pre tých, ktorí majú v pláne Dubajom preletieť na ceste do inej destinácie, a v emiráte plánujú napríklad len jednu noc.

Počas 36 hodín si totiž môžu vybrať z 2,3 alebo 4 predplatených atrakcií a v krátkom čase tak zakúsiť originálnu atmosféru Dubaja. Zároveň ušetria až 60 percent z bežnej ceny vstupeniek a ešte dostanú možnosť pripojiť sa zadarmo na lokálnu wifi, ktorá je inak turistom nedostupná.

Zdroj: Instagram

​Permanentka ponúka to najlepšie z obľúbených dubajských atrakcií zážitkov, akými sú návšteva najvyššej budovy sveta Burdž Chalífy, dubajskej fontány s plavbou po vodnej ploche okolo nich, obdivovanie pamiatok v autobuse, plavba s večerou na tradičnej arabskej lodi po dubajskom zálive, obrovské dubajské akvárium a podvodná zoologická záhrada alebo úplne nová multimediálna rozhľadňa Dubaj Frame - tzv. Zlatý rám.

Karty sa dajú zakúpiť pre dospelého od 199 dirhamov (necelých 50 eur) a pre deti od 169 dirhamov (necelých 43 eur).

Emirates pass - úspory v reštauráciách a obchodoch

Pokiaľ poletíte so spoločnosťou Emirates, môžete až do 31. augusta automaticky čerpať výhody na viac než 500 miestach v Dubaji.

​Zľavy až 5P percent na vás čakajú v stovkách reštaurácií, wellness centrách, obchodoch s módou alebo zábavných parkoch, ktoré sú už sami o sebe v lete cenovo dostupnejšie.

Rove - Luxusný hotel za pár eur

Mimoriadnu ubytovaciu ponuku ponúka tiež populárny hotelový reťazec Rove.

Zdroj: Facebook

​Vo svojich hoteloch na skvelých miestach, ako napríklad v blízkosti dunajskej Mariny alebo blízko najvyššej budovy sveta Burdž Chalífy, sa dá prenocovať za ceny od 99 dirhamov (asi 25 eur) s ďalšími drobnými turistickými poplatkami.

Zdroj: CNC