Chcete obdivovať Veľkú koralovú bariéru? Vyskúšajte morský Uber

Nedávno sme písali o budúcnosti spoločnosti Uber, ktorá plánuje vyrobiť air-taxi, ktoré by ľahko preletelo nad mestskou premávkou a už je tu ďalšia ich zaujímavá služba – plavba ponorkou.

Kým na výrobu vzdušného taxíka si budeme musieť počkať ešte minimálne šesť rokov, na službu ScUber už čakať nemusíme. Pravdou je, že na to, aby ste ho vyskúšali, budete musieť ísť do Austrálie, keďže Uber v spolupráci s agentúrou cestovného ruchu v Queenslande spustil svoju službu na Veľkej koralovej bariére 27. mája.

Zdroj: ScUber

​Jedinečný prírodný zázrak bol doteraz pozorovaný iba výskumníkmi a potápačmi so špeciálnym povolením, takže to môže byť naozaj výnimočný zážitok pre niektorých šťastlivcov. Samozrejme, nejde len o šťastie: suma hodinovej prehliadky pod vodou je 3 000 dolárov pre dvoch ľudí.

Za túto sumu spoločnosť dopraví záujemcov k bodu ponoru vrtuľníkom a po netradičnom zážitku ich odnesie späť na pevninu.

S ponorkou nazvanou Barry sa môžu naraz potopiť dve osoby v sprievode vodiča (nemusíte zvlášť platiť za potápačskú licenciu), v dvoch termínoch: od 27. mája do 18. júna z ostrova Heron a 9. - 18. júna. z Port Douglas.

Zdroj: ScUber

​Podľa tvorcov služby ScUber, je to pre obyčajných ľudí jedinečná príležitosť obdivovať Veľkú koralovú bariéru, ktorej hrozí nebezpečenstvo zničenia a po takomto zážitku sa pasažieri určite zamyslia nad ďalším osudom tohto prírodného bohatstva, rovnako ako Uber, ktorý robí veľa pre záchranu útesu.

Zdroj: ScUber

​Jedinečný zážitok inak môžete aj vyhrať, stačí kliknúť sem a zúčastniť sa súťaže.