Milionár hľadá asistentku, ktorá s ním precestuje svet: Prácu snov chcú desaťtisíce žien

Mladý austrálsky milionár rozširuje svoje podnikanie a potrebuje k sebe pravú ruku. Inzerát na osobnú asistentku či asistenta zverejnil na internete a v tej sekunde sa prihlásilo 40 tisíc uchádzačov a to prevažne mladých a nezadaných žien.

Austrálsky milionár ponúka prácu snov a to hlavne pre ženy! Matthew Lepre, rodák zo Sydney, podniká v online reklame a v biznise sa mu veľmi darí. Dvadsaťšesťročný podnikateľ len za mesiac zarába takmer 118 tisíc eur a podnikanie stále rozširuje. Pritom cestuje po celom svete a sám to už nezvláda, preto sa rozhodol, že si k sebe nájde pravú ruku.

Na internete publikoval inzerát, v ktorom osobnému asistentovi ponúka vyše 46 tisíc eur ročne. Plat je ale skôr orientačný. "Plat sa bude odvíjať od osobných skúseností," povedal. Navyše bude cestovať po celom svete a bude mu hradené luxusné ubytovanie aj doprava. Snová ponuka nezostala bez odpovede. Na inzerát odpovedalo neuveriteľných 40 tisíc ľudí a to hlavne ženy. "Dostal som vyše 40 tisíc prihlášok od ľudí z celého sveta. Rozhodne sa prihlásilo viac žien (75 percent) než mužov (25 percent) a veľmi málo ich bolo vydatých," dodal.

Lepre, ktorý začal podnikať ako 22-ročný, v súčasnosti žije v Thajsku. V exotickom raji kúpil luxusnú trojposchodovú vilu s rozprávkovým výhľadom na more. Každý deň začína meditáciou pri východe slnka, potom si prečíta správy zo sveta a začne pracovať. "Hľadám niekoho, kto by sa pripojil k mojim dobrodružstvám. Milujem to, čo robím. Milujem objavovanie nových miest. Ale začínam mať čím ďalej viac práce a hľadám spoľahlivého človeka, ktorý by mi pomáhal každý deň s podnikaním, zatiaľ čo budeme na ceste," dodal Lepre.

Pozrite si galériu

Zdroj: CNC
Tagy: