Práca snov pre mileniánov: Cesta okolo sveta luxusnou loďou zadarmo

Americko-nórska spoločnosť Royal Caribbean ponúka prácu snov pre mladých jedincov, tzv. mileniánov (Generácia Y). Vybraní uchádzači budú pod dohľadom známeho fotografa cestovať tri týždne po svete a navštevovať rôzne zaujímavé miesta, kde budú získavať nové skúsenosti. O svoje zážitky sa potom budú s ostatnými deliť na sociálnych sieťach. Za toto dobrodružstvo im spoločnosť zaplatí 8000 libier mesačne.

​Lákavú pracovnú ponuku pre mladých dobrodruhov, ktorí radi objavujú svet a získavajú nové poznatky a skúsenosti, ponúka americko-nórska spoločnosť Royal Caribbean. Náplňou ich práce sa má stať cestovanie po svete luxusnou loďou, ktorú poskytne Royal Caribeean, na tri týždne. Svoje zážitky a dobrodružstvo potom musia zverejniť na sociálnych sieťach.

Tento prieskumný výlet zahŕňa návštevu Aljašky, Portugalska, Nórska a Dubaja. Hlavnou základňou, kde bude loď kotviť, má byť súkromný ostrov v Karibiku. Namiesto kancelárskeho vybavenia budú pre svoj džob potrebovať plavky, sandále, trekové topánky a slnečné okuliare. Dohľadu nad cestovateľskými "učňami" sa ujme profesionálny fotograf Russ Francis. Za svoje "trápenie" získajú dobrodruhovia honorár 8 000 libier.

Pozícia sa ponúka záujemcom z Veľkej Británie a Írska. Musia prejsť konkurzom, v ktorého porote bude gitarista James McVey a autorka cestopisov Nadia El Ferdaoussi. Finálne rozhodnutie výberu kandidátov ale urobí riaditeľ spoločnosti Ben Bouldin a fotograf Russ Francis.

S nápadom tejto jedinečnej životnej príležitosti prišla spoločnosť Royal Caribbean International. Jej hovorca uviedol:

"Hľadáme adrenalínových ´závislákov´, ktorí dychtia po dobrodružstve, ale zároveň vedia zachytiť unikátny moment a porozprávať príbeh v prostom informovaní na sociálnych médiách."

Túžite po ceste na koniec sveta? Kúpte si lístok na túto luxusnú jachtu

Väčšina lodí sa konštruuje z dvoch hlavných dôvodov: z pragmatických (doprava, cestovanie), alebo luxusných, ktoré reprezentujú vysoký životný štýl. Scenic Eclipse Discovery Yacht je ideálna v oboch.

Zdroj: CNC, Cosmopolitan