Túžite po ceste na koniec sveta? Kúpte si lístok na túto luxusnú jachtu

Väčšina lodí sa konštruuje z dvoch hlavných dôvodov: z pragmatických (doprava, cestovanie), alebo luxusných, ktoré reprezentujú vysoký životný štýl. Scenic Eclipse Discovery Yacht je ideálna v oboch.

Jachta Scenic sa špecializuje na luxusné plavby a výlety. Loď s dĺžkou jeden a pol futbalového ihriska má 114 apartmánov. Samozrejmosťou vo všetkých je samostatná veranda, vďaka čomu je zážitok z plavby ešte väčší.

Zdroj: Scenic

​V jednej kajute sa počíta s maximum dvomi osobami, čiže na palubu luxusnej jachty sa zmestí celkom 228 hostí, o ktorých pohodlie a komfort sa stará takmer dvesto členná posádka. Loď začne svoju plavbu zo Stredozemného mora a medzi jednotlivými zastávkami bude aj Antarktída.

Zdroj: Scenic

​Samozrejme, nudiť sa nebudete. K dispozícii máte kino, spoločenské miestnosti, reštaurácie, niekoľko pubov a spa, ale okolie môžete preskúmať aj s elektrickým bicyklom, ak niekde zakotvíte.

Pozrite si galériu

V roku 2022 vyplavia Titanic 2: Bude mať viac šťastia ako jeho predchodca?

Titanic začína znova. Konkrétne Titanic 2, replika potopeného luxusného parníka z roku 1912, ktorá sa bude plaviť na rovnakej trase ako originál, doplnená dubajskou obchádzkou. Podľa plánov by mal prepraviť 2400 cestujúcich a 900 členov posádky.

Zdroj: Scenic