Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TENTO fantastický grécky hotel vás vráti späť do detstva
Zdielať na
Life

TENTO fantastický grécky hotel vás vráti späť do detstva

Zdroj: Olea Hotel

Grécky hotel splní vaše detské sny. Do bazénu si môžete skočiť priamo z balkóna vášho súkromného apartmánu.

Na severovýchodnom pobreží čoraz populárnejšieho gréckeho ostrova Zakynthos postavili na štyroch tisíc metroch štvorcových luxusný hotel, uprostred ktorého sa nachádzajú bazény v tvare jazera.

Hotel Olea čaká svojich hostí na krásnom svahu v upokojujúcom prostredí.

Olea Hotel

​Budova ukrýva množstvo zaujímavostí. Nepochybne najzaujímavejšími sú menšie jazerá, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri spájaní reštaurácií a apartmánov takmer vo všetkých častiach hotela.

Olea Hotel

​Použitím trstinovej strechy, dubu a bambusu, vytvorili stavitelia hlavné budovy v tvare kociek pripomínajúce trópy, v ktorých sa spája dizajn modernej architektúry s unikátnou atmosférou.

Návrhári pri dekorácii použili neutrálne farby, prírodné materiály a bohaté textúry, aby dotvorili ideálnu rovnováhu medzi bohémskym a sofistikovaným svetom.

Olea Hotel

​V päťhviezdičkovom hoteli Olea si môžete vybrať z 93-och luxusne zariadených apartmánov. Počas dňa sa môžete spoločensky stretávať na obrovských terasách a vestibule, popíjať koktaily a jemné miestne vína a tri reštaurácie lákajú spojením stredomorskej a modernej kuchyne.

K vybaveniu patrí klasická posilňovňa a kúpele so saunou, parným kúpeľom a ďalšími relaxačnými procedúrami.

​Pokiaľ ide o apartmány, nájdete tu od skromných príbytkov s veľkosťou tridsaťšesť metrov štvorcových, cez svadobné apartmány, až po prezidentský apartmán s rozlohou sto metrov štvorcových. Posledné dve menované majú súkromný bazén, ak sa netúžite kúpať v Iónskom mori a miesto toho, si chcete vychutnávať výhľad na ostrov Zakynthos a nádhernú panorámu pohoria.