Tento zreštaurovaný čínsky cukrovar je vrcholom vidieckeho relaxu

Nachádza sa v divočine čínskych hôr a je útočiskom pre všetkých, ktorí hľadajú pokoj a relax.

Len málo luxusných rezortov sa môže pochváliť kombináciou moderny a tradície. Niektoré skĺznu do gýča a iné sú tak striktne rustikálne, že luxus vyhadzujú oknom. Rezort Alila Yangshuo však zvládol túto kombináciu s prehľadom a vynikajúco skĺbil tradíciu so súčasnou sofistikovanosťou.

Zdroj: Alila Yangshuo

​Nachádza sa v samom srdci juhozápadnej Číny v krasovej oblasti Yangshuo a rezort Alila Yangshuo bol kedysi fungujúcim cukrovarom. Dnes ponúka útočisko pre návštevníkov, ktorí hľadajú prvotriedny komfort a prekrásnu scenériu.

​Po príchode si musíte vybrať z bohatej ponuky ubytovaní, každé z nich vám poskytne neporovnateľný výhľad na svetoznámu horu Yangshuo, bohaté zelené kopce a kľukatiace sa rieky.

Zdroj: Alila Yangshuo

​​Ak by ste sa chceli poobzerať aj mimo rezortu, ani keby sme vám nezazlievali, že sa necháte rozmaznávať luxusom, Alila Yangshuo ponúka hosťom možnosť ponoriť sa do okolitého prostredia pôvodnej krajiny s tradičnej kultúrou a miestnou komunitou pomocou programu Alila Experience.

Zdroj: Alila Yangshuo
​​Špecializovaný tím prevedie hostí, aby preskúmali a objavili čaro a krásu mesta Yangshuo s bohatým programom.

Ak si teda chcete vyskúšať tradičnú prácu s výrobou cukru alebo horolezectvo v krasových kopcoch, ktoré sa nachádzajú priamo za rezortom, máte jedinečnú príležitosť.

Pozrite si galériu

Túto neskutočnú nádheru nájdete v blízkosti Himalájí

Hotel Kumaon je odľahlý komplex v horskej a opustenej oblasti Indie.

Zdroj: Alila Hotels