Odvážny pár opustil prácu, postavil malý dom a prešiel kus sveta

Guillaume Dutilh a Jenna Spesard sú inšpiratívnym príkladom toho, čo sa môže stať, keď sa rozhodnete urobiť krok do neznáma a nasledovať svoje sny.

​Pred dvoma rokmi žili v Los Angeles. On pracoval ako inžinier, ona ako výkonná asistentka pre filmové štúdio. Guillaume vždy miloval fotografovanie a Jenna sa chcela stať spisovateľkou. Jedného dňa sa rozhodli, že prestanú pracovať, postavia si malý mobilný dom, ktorý bude spolu s nimi cestovať po svete.

Aby mohli financovať dobrodružný projekt, museli predať skoro všetko, čo mali. Splnenie sna im zabralo viac než jeden rok. Prácou na dome strávili vyše tisíc hodín. Potom bol ich sen o domove konečne kompletný a mohli sa vydať na cestu.

Spolu so svojim psom Saliesi, Guillaume a Jenna strávili posledných päť mesiacov v USA. V dome s rozlohou 125 metrov štvorcových prešli vyše 10 tisíc míľ od Floridy do New Yorku k Painted Desert v Arizone. Ich útulné bydlisko je síce malé, ale má všetko, čo potrebuje, znižuje ich uhlíkovú stopu a umožňuje im vyššiu kvalitu života.

Pozrite si galériu

Hoďte všetko za hlavu a vyberte sa s karavanom do sveta

Máte tu toho plné zuby? Niet na čo čakať, naštartujme a poďme!

Zdroj: CNC