Vysnívaný život na cestách: Mladý pár už štyri roky križuje Austráliu v dodávke

Cleo Codrington (24) a jej priateľ Mitch Cox (24) svojimi príspevkami na Instagrame predstavujú krásy slobodného nomádskeho života. Za necelé štyri roky prešli so starou dodávkou v krásnej austrálskej prírode vyše stotisíc kilometrov.

​Všetko to začalo pred štyrmi rokmi, keď sa Cleo a Mitch stretli na univerzite, kde študovali grafický dizajn. Počas štúdia si privyrábali rôznymi brigádami, ale podľa slov Cleo bolo nepredstaviteľné, aby po pätnástich rokoch striktného života stráveného na školách ihneď nastúpili do bežného päťdňového pracovného procesu.

"Mitch si práve kúpil dodávku, ktorou sme začali spolu jazdiť na dvojdňové výlety po východnom pobreží - a zrazu nás to úplne pohltilo. Rozhodli sme sa približne na rok objavovať krásy Austrálie. Lenže z roka sa stali dva, z dvoch tri a teraz sme na ceste štvrtý rok,"

hovorí Cleo.

Keď pár vyrazil na svoj prvý rok, mal nielen skromný rozpočet, na ktorý si našetril predošlými brigádami. Kupovali hlavne ryžu a mlieko si riedili vodou.

"Je neuveriteľné, z ako málo peňazí môžete vyžiť, keď je to nutné."

Po roku si už začali privyrábať nádhernými fotografiami zo svojich ciest.

Svoje fotografie dávajú na Instagram a podpísali aj zmluvy s cestovnými kanceláriami, ktoré zábery používajú ako svoje propagačné materiály. Vďaka týmto financiám môžu Cleo a Mitch pokračovať na svojej ceste, dokedy budú chcieť.

Pozrite si galériu

Kúpili si starý karavan: Dnes v ňom žijú

Milujeme Airstream a nemáme žiadne výhrady ani proti takémuto jeho zariadeniu.

Zdroj: CNC