Hra o tróny na vlastnej koži: Podľa slávneho seriálu vznikol unikátny hotel z ľadu

Fanúšikom seriálu Hra o tróny zaplesá srdce od radosti. Vo Fínsku otvorili unikátny hotel, ktorý je vytesaný z ľadu a je venovaný práve tomuto obľúbenému seriálu. Hotel vznikol v spolupráci s televíznou stanicou HBO a disponuje štrnástimi izbami a desiatimi apartmánmi, ktoré sú vyzdobené výjavmi zo seriálu. V jednom z nich sú dokonca z ľadu vytesané podobizne obávaných Bielych chodcov.

Seriál Hra o tróny pobláznil celý svet a tak sa niet čo čudovať, že podľa tohto seriálového fenoménu vznikol aj hotel. Unikátny hotel vybudovali v spolupráci s televíznou stanicou HBO vo Fínsku a je vytesaný len z ľadu. Hostia majú k dispozícii 14 izieb a 10 luxusných apartmánov. Miestnosti sú skutočným skvostom pre oko pre tých, ktorých seriál úplne dostal. V každej izbe nájdete ľadové sochy inšpirované seriálom - draci, replika železného trónu a dokonca zo steny na vás budú pozerať démonickí Bieli chodci.

Pozrite si galériu

​Teplota tam dosahuje mínus 5 stupňov Celzia a tak sa hosťom odporúča, aby v hoteli strávili len jeden večer. Sú ale takí, ktorým zima vôbec nevadí a práve pre tých je tam aj reštaurácia, kde si môžu dopriať extra vychladené pitie. Zamilovaní si dokonca v ľadovom kráľovstve môžu povedať svoje áno. K hotelu totiž prináleží aj tematická kaplnka. Návštevu hotela by ste ale nemali odkladať, pretože rezervácie prijímajú len do 8. apríla.

Zdroj: CNC