Staňte sa influencermi: Mladý pár predáva krásnu obytnú dodávku ako stvorenú na cestovanie

Obyčajná dodávka, akých jazdia stovky, v sebe ukrýva dokonalé kráľovstvo! Kachličky, posteľ, koberec a kuchynskú linka. Dvojica Čechov predáva svoju dodávku, do ktorej robila zástavbu firma z Česka. Chceli s ňou cestovať po svete, nakoniec sa ale rozhodli inak. A tak teraz majú šancu aj ďalší - napríklad sa stať influencermi, ktorí domov vymenia práve za obytnú dodávku a obídu svet.

Cestovanie do zahraničia je reálne v nedohľadne, prichádza teda na rad skúmanie pamiatok a krás prírody na Slovensku. K tomu sa hodí aj dodávka sa zástavbou. Jednu takú predáva jeden mladý pár na Facebooku.

V dodávke, ktorá je na prvý pohľad nenápadná a jazdí ich po cestách neúrekom, sa ale ukrýva niečo úplne iné, nákladový priestor to ale nie je. V tom je vložená drevená zástavba zo smreku od Českej firmy Home on Wheels - Czech Republic.

"Sme mladý pár, ktorý chcel s pojazdným domom obísť Európu. Než sme však túto myšlienku zrealizovali ubehli 2 roky a my sme zistili, že už chceme vlastne niečo úplne iné. Preto by sme radi našli Méďovi nových majiteľov, ktorí mu ukážu svet," uviedla na svojom profile Vendy.

V dodávke je všetko, čo každý potrebuje. Od postele, cez sporák, chladničku, úložný priestor až po prenosnú sprchu. Vďaka meničom napätia si môžete nabiť notebook a telefón bez starostí. A cena za menšiu dodávku? 24 600 eur.

Pozrite si galériu

Zdroj: CNC