Každý, kto miluje túto sci-fi sériu s nádychom retra 80. rokov, by mal pár nocí prespať v Airbnb v St.Louise, ktorý je kompletne inšpirovaný populárnym seriálom.

Byt dostal pomenovanie Upside Den, čo je vtipný odkaz na Upside Down, podsvetie seriálu známe ako Underworld. V byte v americkom štáte Missouri boli vychytané všetky detaily, k dispozícii máte Eggo vafle, vianočné osvetlenie na stene, VHS prehrávač a štýlové prikrývky.

Pozrite si fotografie!

Jedným z najznámejších dizajnových prvkov je abeceda poskladaná z vianočnej reťaze, ktorú vyrobila Joyce Byers, postava seriálu, ktorú brilantne zahrala Winona Ryder, a ktorá pomocou tohto osvetlenia komunikuje so svojim strateným synom Willom.

Zdroj: Ann K. Hubbard

Zdroj: NETFLIX

​Perinový úkryt odkazuje na inú postavu, Eleven, a hold tejto postave vzdáva aj prítomnosť vaflí Eggo.

Aby ešte viac evokovali osemdesiate roky, do bytu pridali prehrávač VHS spolu s 50 kazetami, takže sa v tomto byte nudiť určite nebudete.

Zdroj: Ann K. Hubbard

​Všetok nábytok aj doplnky by sa skvelo hodili do bytu z osemdesiatych rokov, takže majitelia odviedli skvelú prácu.

Zdroj: Ann K. Hubbard

​Problémom je iba umelé osvetlenie, pretože byt sa nachádza v suteréne, ale podľa nášho názoru je dokonale v súlade s konceptom Stranger Things.

Jedna noc v tomto byte stojí 45 eur a môžu sa v ňom ubytovať až štyria ľudia, takže cena je naozaj primeraná.

Zdroj: Ann K. Hubbard

​Z maximálneho počtu piatich bodov ho hostia ohodnotili so skóre 4,95. To znamená, že ním bol unesený takmer každý.

Zdroj: Ann K. Hubbard

​Tu je zopár hodnotení:

  • Toto miesto bolo ako sen alebo ešte lepšie! Odkazy na Stranger Things dostávajú celé miesto na novú úroveň! Ak ste fanúšikom seriálu, alebo sa len chcete vrátiť do osemdesiatych rokov, je to vaše miesto.
  • Veľmi zábavné miesto a nezabudnuteľné 15. narodeniny mojej dcéry. Veľmi zábavné retro dekorácie a veľa zábavy, stolových hier a VHS pások. Posteľ je teplá a pohodlná.
  • Veľmi sa mi páčili káva a vafle Eggo na raňajky. Nie je nič lepšie ako toto miesto!
Zdroj: Ann K. Hubbard

​Mimochodom, spoločnosť Netflix si objednala aj štvrtú sezónu seriálu Stranger Things, ktorá by mala byť teoreticky hotová v septembri tohto roku. Medzitým si určite môžete pozrieť predchádzajúce sezóny ešte raz, prípadne navštíviť Upside Den v St. Louise.

Zdroj: NETFLIX
Zdroj: Airbnb