Reproduktor, nabíjacia stanica, USB port, a keďže je to dizajnový konferenčný stolík, úhľadne zapadá do priestoru. To je Mellow.

Asi vám nemusíme predstavovať neporiadok s káblami, elektronické hračky naukladané na vašom stole a zásuvke, Bluetooth reproduktor, ktorý sa povaľuje niekde vo vašom byte, prípadne boombox, ktorý je s ostatnými technológiami nekompatibilný. Mellow je inteligentný stolík, ktorý kombinuje množstvo dôležitých funkcií.

K životu sa ho snažia priviesť pomocou Kickstarteru a bude k dispozícii za 375-412 dolárov.

Keby ste si museli kúpiť dizajnový stôl a spoľahlivý reproduktor, určite by ste investovali omnoho viac.

Zdroj: Kickstarter

​Na prvý pohľad je to len klasická trojnožka v škandinávskom štýle, ale nad nohami a pod stolom sa ukrýva všestranná elektronika. Napríklad má lítiovú energetickú banku s kapacitou 6600 mAh, ale aj kompaktný malý zvukový systém s dokonalou kvalitou zvuku. Dodáva sa s dvoma portami USB, vstupom AUX a ovládaním cez  Bluetooth. A ak sme to ešte nespomenuli, Mellow je k dispozícii v dvoch farbách, aby čo najviac zapadol do interiéru.

Zdroj: Kickstarter

​Čas na plné nabitie stolíka, či skôr zábavného centra je štyri hodiny, plne nabitý vydrží pri miernej hlasitosti sedem hodín a pri 75 percentnej hlasitosti päť hodín. Bluetooth má dosah asi desať metrov.

Zdroj: Kickstarter
Zdroj: Creatiodesign