Spoločnosť známa predovšetkým výrobou športových automobilov predstavila svoju najnovšiu kolekciu nábytku, ktorá reprezentuje exkluzivitu, komfort a kvalitu značky.

Vďaka spoločne vyvinutej kolekcii nábytku Bugatti a Luxury Living môžete mať odteraz sofistikovaný francúzsky štýl nielen vo svojej garáži, ale aj obývacej izbe. Ako o projekte povedal Stephan Winkelmann, prezident Bugatti, dve spolupracujúce spoločnosti stoja v popredí svojho odvetvia, pretože majú rovnaké hodnoty: odborné znalosti, inovácie a dizajn.

Zdroj: Bugatti

Zdroj: Bugatti

Zdroj: Bugatti

​Kusy v kolekcii, samozrejme, odrážajú estetiku známych modelov Bugatti, ako napríklad Chiron. Exotické športové vozidlá boli inšpiráciou aj pre dizajn a materiálové využitie. A možno málokto vie, že 

otec zakladateľa spoločnosti Carlo Bugatti bol aj dizajnérom interiérov, takže návrhy interiéru nie sú značke cudzie.
Zdroj: Bugatti

​V centre novej nábytkárskej rodiny stojí stolička Cobra Chair. Ide o mierne zmodernizovanú prestavbu kresla, ktorú navrhol v roku 1902, aby sa z nej na oslavu výročia výroby automobilov vyrobilo iba 100 kusov.

Pozrite si galériu

​Okrem kresla kolekciu dopĺňa posteľ, pohovka, konferenčný stolík a vázy z tých najkvalitnejších materiálov, ako sú kožené čalúnenie interiéru automobilov, rôzne drahokamy a mramor. Ceny zatiaľ neboli uvedené, ale môžete si byť istí, že sa zameriavajú na skupinu ľudí, ktorí už majú vo svojej garáži Bugatti, ale to im nestačí.

Zdroj: Bugatti