Krásne auto, rovnako ako skutočné umelecké dielo, si zaslúži, aby bolo stredobodom pozornosti, než aby bolo zamknuté v rozbitej garáži.

Aj Aston Martin sa domnieva, že nimi vyrábané zázračné vozidlá, si zaslúžia vlastný apartmán. Preto navrhujú fascinujúce garáže pre šťastných majiteľov automobilov, ktorí chcú, aby ich štvorkolesové umelecké diela boli na najlepšom mieste.

Špecializovaná divízia legendárnej britskej značky, sa spojila so zákazníkmi pri navrhovaní ultraluxusných garáží na mieru, čiže výstavných priestorov alebo kompletných bytových jednotiek.

Zdroj: Aston Martin

​Za týmto účelom pracuje tím dizajnérov so svetoznámymi architektmi. Finálny výsledok? Dobre navrhnuté úkryty pre bezkonkurenčné automobily, hodné Bondových úhlavných nepriateľov.

Mimochodom, tento konštrukčný tím už preukázal nielen svoje odborné znalosti v oblasti navrhovania automobilov, ale aj budov. Napríklad sú zodpovední za návrh interiéru 66-poschodového domu Aston Martin Residences v Miami a mnohé obchodné zastupiteľstvá značky po celom svete.

​Na požiadanie je možné pre zákazníka postaviť kompletný dom, ktorý sa bude prirodzene zameriavať na konkrétne auto. Vizuály zatiaľ vyzerajú celkom presvedčivo s klasickým DB5 a špičkovým high-tech modelom Valhalla, predstavenými v podzemnom, futuristickom kruhovom priestore.

Pozrite si galériu

Zdroj: Aston Martin