Moderný domov nemusí byť nutne navrhnutý podľa pravítka. Zaujímavý výsledok môže priniesť napríklad kombinácia priamych liniek s organickými oblinami. Inšpiráciou môže byť napríklad byt v Tchaj-peji, ktorý navrhlo štúdio Peny Hsieh Interiors.

Apartmán Flowing Vector spája oblé detaily s hranatými prvkami a vzniká tak priestor s pozoruhodne sofistikovanou estetitkou. Inetiréru vládne monochromatická paleta, ktorá tvorí kompaktný interiér s akcentmi vo farbe ružového zlata.

Zaoblený kuchynský ostrov je miesto, kde sa dá sedieť, pracovať alebo si vychutnať jedlo. Nohy stola v tvare písmena U sa podobajú nožíčkám čiernej stoličky a čiastočne kopírujú tvar lustra.

Kúsok od vstupu do bytu je jednoduchý stojan na kabáty so zásuvkami. Priestor oproti kuchyni zaberá obývačka so svetlo sivou pohovkou pred mohutnými oknami. Táto strana otvoreného pôdorysu má svetlejšie odtiene, povrchy a akcenty sú väčšinou biele.

V zadnej časti sa nachádza spálňa s tmavými obkladmi a hygienické zázemie.

Pozrite si galériu

Malý, ale funkčný: V hotelovej izbe sa budete cítiť ako doma

Útulnosť domova, moderná kancelária a hotelový komfort. To všetko ponúka úplne nový koncept pre cestujúcich profesionálov Zoku v Amsterdame. Ide o hybridné bývanie určené predovšetkým na predĺžené víkendy.

Zdroj: CNC