Útulnosť domova, moderná kancelária a hotelový komfort. To všetko ponúka úplne nový koncept pre cestujúcich profesionálov Zoku v Amsterdame. Ide o hybridné bývanie určené predovšetkým na predĺžené víkendy.

Zoku loft je inteligentne navrhnutý domov pre tých, čo veľa cestujú za prácou. Dokáže zaistiť komfort aj funkčnosť na relatívne malom priestore. Príkladom môže byť schodisko do spálne, ktoré sa dá cez deň zasunúť do kabinetu. Keď je čas ísť spať, stačí ho len vytiahnuť.

Flexibilný priestor spája obytný a pracovný priestor. Centrálnym prvkom je jedálenský stôl, ktorý sa dá použiť na prácu, jedlo alebo relax. Kúsok za stolom je kuchyňa, ktorá ponúka všetko, čo potrebujete. Nechýba indukčný varič, drez, umývačka, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou a kávovar.

Vyššie spomínané zásuvné schody vedú k manželskej posteli, ktorá je šikovne skrytá za roštovými skladacími dverami. Pod posteľou sa nachádza pracovný priestor, ktorý je obklopený úložným priestorom. Dvojmiestna dizajnová pohovka umožňuje hosťom relaxovať alebo mať miesto na posedenie v spoločnosti.

Pozrite si galériu

Do ktorej časti tejto kalifornskej vily by ste sa zamilovali?

Nie je ľahké sa rozhodnúť: Vilu na kopci Hollywood Hills navrhol John Lautner, študent Franka Lloyda Wrighta v roku 1956.

Zdroj: CNC