Drobné domy vzali v posledných rokoch svet útokom. Ich schopnosť vytvoriť otvorený a vzdušný domov na niekoľkých metroch štvorcových je fascinujúce. Zaujímavým príkladom je napríklad New Frontier Tiny Homes s vitrínami, ktoré sú rozumne integrované do príbytku koncipovaného ako príves. To všetko na ploche len 73 metrov štvorcových.

Exteriér domu sa môže pochváliť veľkými sklenenými oknami s fasádou z cédrového dreva a mechanickou kovovou strechou. Na vidiecku zábavu a relaxáciu je tu skladacia terasa s markízou, ktoré sa nachádzajú za garážovými dverami z tvrdeného skla.

V interiéri nájdete všetko, čo doma potrebujete. Maximum úložného priestoru v spojení s multifunkčnosťou pre zvýšenie skladovania a maximalizáciu obytnej plochy.

Perličkou je úložný systém kombinovaný so schodmi. Ak ho chcete použiť, jednoducho zatiahnete za schody a objavia sa rozsiahle zásuvky s jedálnym stolom pre osem osôb. Je tu tiež rebrík, ktorý vedie do zvýšenej spálne.

Schody, rovnako ako zvyšok obytného priestoru, sú vyrobené z dreva. Drevené obklady sú tiež na stenách a stropoch a dodávajú interiéru modernú rustikálnu atmosféru.

Kuchyňa v lodnom štýle ponúka rovnaké výhody ako v konvenčnom dome. Najnovšie spotrebiče, drez z nerezovej ocele a mnoho úložného priestoru potešia nejedného náruživého kuchára. V kúpeľni je vaňa s vírivkou, sprcha a kompostovacia toaleta.

Pozrite si galériu

Najkrajšie domy na strome: Kde by ste chceli žiť vy?

Takmer každé dieťa sníva o tom, že bude mať vlastný úkryt na strome. Niektorí si sen splnili v detstve, iným sa to podarilo až v dospelosti. A čo vy? Dokázali by ste žiť v korunách stromov?

Zdroj: CNC