Skvelý dizajn a cenovo dostupné pobyty nenájdete len vo veľkých metropolách, ale prakticky v každom meste. Takým je aj moravský Olomouc, ktorý sa môže pochváliť jedinečným hostelom nazvaným Long Story Short.

Aj východná Európa má čím prekvapiť zahraničných turistov, ktorí hľadajú originálne pobyty. Mnohé krajiny si začínajú uvedomovať jedinečnosť svojich regiónov a snažia sa turistov prilákať na jedinečné zážitky.

Mesto Olomouc - v moravskom regióne Českej republiky je skvelým príkladom východoeurópskeho mesta, ktoré je pre turistov stále skrytým tajomstvom. Mesto je jedným z tých skrytých drahokamov Európy - plné dávnej histórie, fenomenálnej scenérie, barokových fontán, historických budov z obdobia 17. storočia a modernej pulzujúcej scény, ktorá je môže byť pre návštevníkov skutočne vzrušujúca.

Zdroj: Long Story Short

​Hostel Long Story Short v centre mesta je ideálnym miestom na prenocovanie pre každého, kto hľadá niečo výnimočné. Klienti, ktorí majú záujem zažiť niečo mimoriadne a cenovo dostupné majú možnosť zažiť  niečo viac ako len prenocovanie v obyčajnom hosteli.  

V nádherných klenbových stropných priestoroch nájde v súkromných izbách ubytovanie až 56 hostí, ktorí sa môžu pokochať šikovným dizajnom, kombináciou historickej budovy s moderným riešením, množstvom ručne vyrábaného nábytku a komfortnými izbami. najčastejším materiálom sú drevo, kameň a kov.

Zdroj: Long Story Short

​Priestory zjemňujú aj starostlivo vybrané výtvarné diela. Divadelné osvetlenie dáva hĺbku ich príbehom a vytvára pre hostí správnu atmosféru.

Ak cestou cez Moravu túžite prenocovať na originálnom mieste, rozhodne si túto príležitosť nenechajte ujsť.

Pozrite si galériu

Luxusný byt zo storočného kostola? A ešte aký!

Ako sa dá takmer storočný kostol prerobiť na ultramoderný rodinný dom? Odpoveď vám poskytne bývalý väzenský areál, v ktorom mali architekti DAHA tú česť, skombinovať minulosť so súčasnosťou a premeniť kostol postavený v roku 1924 na luxusné bývanie.