Ikea nedávno oznámila, že spolupracuje s ďalšou švédskou spoločnosťou Teenage Engineering, na kolekcii určenej pre mladých ľudí, v ktorej sa budú nachádzať gramofón, reproduktory a osvetlenie. Čiže všetko potrebné pre domácu párty.

O kolekcii s názvom Frekvens sa vyjadril Jesper Kouthoofd, riaditeľ Teengae Engineering:

„Ak ste mladý, žúr si často naplánujete na poslednú chvíľu. Využíva sa k tomu IKEA: dnes bude párty, budem potrebovať nejaké poháre, servítky, sviečky a podobne, smer IKEA, kde ich zoženieme! Pre nás je to zaujímavé z hľadiska hudby. Ak máte všetko potrebné k párty, je to dobrý základ.“

Takto vyzerá pár prototypov z Instagramu IKEY.

From sketch to final prototype, we are checking in on #FREKVENS! Together with Teenage Engineering the aim is to create products so that you can host your party, wherever you may be. During Diseño Democrático this week we are showing the prototypes of the collection. Love it? Share your thoughts in the comment section below! #teenageengineering #prototype #ikeatoday #diseñodemocratico #IKEAMADRIDDD

2,331 Likes, 72 Comments - IKEA Today (@ikeatoday) on Instagram: "From sketch to final prototype, we are checking in on #FREKVENS! Together with Teenage Engineering..."

Set Frekvens by mal byť dostupný budúci rok vo februári.

Pohovka, ktorú si môžete ľubovoľne prispôsobiť

Švédsky nábytkársky koncern IKEA požiadal o spoluprácu svetoznámeho britského dizajnéra Toma Dixona, aby prišiel pri výrobe tradičných pohoviek s úplne novým prístupom. Takto sa zrodila séria DELAKTIG.

Zdroj: Huh