Presne takto to dopadne, keď sa muž rozhodne bývať v spoločnosti svojho luxusného vozidla. Iba ťažko si totiž vieme predstaviť, že by sme ženy presvedčili o prítomnosti nášho tátoša v spoločnej obývačke.

Istý chlapík si v Rotterdame odkúpil bývalú stolársku dielňu z 19.storočia, ktorá bola nevyužívaná dlhé desaťročia.

Poprosil Studio OxL, aby prerobili tieto priestory na nevídanú luxusnú garáž pre jeho elektromobil a vytvorili zároveň minimalistický a presvetlený loftový byt. Bytoví architekti neváhali a pustili sa do práce. Ich cieľom bolo zachovať industriálny charakter budovy a zaviesť vonkajší priestor, ktorý by rozšíril denné svetlo a čerstvý vzduch do podkrovia.

Výsledok si môžete pozrieť na priložených fotografiách, podľa nás je fantastický.

Zdroj: Irene Van Guin
Zdroj: Irene Van Guin
Zdroj: Irene Van Guin
Zdroj: Irene Van Guin
Zdroj: Irene Van Guin
Zdroj: Irene Van Guin
Zdroj: Irene Van Guin
Zdroj: Irene Van Guin
Zdroj: Irene Van Guin

Zdroj: Contemporist